perjantai 7. elokuuta 2015

Pieni punatukkainen poikatyttö


Kuulin ensimmäistä kertaa La Roux’ta ollessani kissavahtina Tallinnassa kuutisen vuotta sitten. Tapanani oli pitää MTV auki, olin yleensä joko toisessa huoneessa tai selin televisioon, mutta jos korvani höristyivät jonkin kiinnostavan perään, menin katsomaan, mikä biisi ja artisti oli kyseessä.

In For The Kill oli tällainen korvienhöristyttäjä. Ensivaikutelmani oli, että joku 80-luvun hitti oli julkaistu uudestaan, niin tyylipuhdas oli soundimaailma. Kun sitten käänsin katseeni kuvaruutuun, ajattelin, että Elly Jackson sekä näyttää että kuulostaa 12-vuotiaalta.

In For The Kill pyöri kanavalla tiuhaan tahtiin, ja palattuani kotiin kuuntelin La Roux’n debyyttialbumia ahkerasti Spotifysta. Levyllä on monta muutakin loistavaa kappaletta, kuten Bulletproof, Quicksand, ja bonusbiisi Growing Pains.

Viime vuonna La Roux julkaisi toisen albuminsa, Trouble In Paradisen, joka on debyyttiä eheämpi kokonaisuus, mutta yksittäiset kappaleet eivät silti kärsi tippaakaan vertailussa esikoisalbumin parhaisiin paloihin, mainittakoon esimerkkeinä vaikka Uptight Downtown ja Silent Partner.

Odotan innolla kolmatta albumia, sitä odotellessa kuuntelen näitä kahta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti