sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Kotiharjun päällä laulaa pieni lintunen, kun koittaa kevätaamun koi...


Kun löysin jokin aika sitten ruotsalaiset meikkiblogit, löysin myös Brite Bird -kosmetiikkasarjan, jonka valikoimiin kuuluu (toistaiseksi) vain luomivärejä. Luomivärejä on sekä kiinteinä perinteisinä nappeina että irtopuuterimaisina pigmentteinä. Luomivärien hinta-laatusuhde on ällistyttävä: ne ovat edullisia mutta koostumukseltaan erinomaisia. MakeupMyLack-nimistä blogia pitävä Sanna tekee ne itse.

Brite Birdin valikoimaan kuuluu mm. Blogg kollektionen, joka käsittää neljä luomiväriä, joista jokainen on omistettu ruotsalaiselle meikkibloggajalle: Bjooti, Lipgloss Bitch, Micromiss ja Sminkan.

Sarjan toinen erikoisuus ovat edesmenneille lemmikkieläimille omistetut luomivärit: Moa-pigmentin inspiraation lähteenä on ollut musta kaniini, ja Sminkans Sabina -trion raidallinen kissa. Moalla on myös oma nimikkopurkki, jonka kannessa on kaniinin kuva. Kaikki muut pigmentit on pakattu purkkiin, jota koristaa turkoosi pääskynen.

Sarjan värivalikoima ulottuu vaaleasta tummaan, kylmästä lämpimään, murretusta kirkkaaseen ja matasta kimaltavaan tai metallinhohtoiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti